Exhaurida!

Tintura de pròpolis ecològica

15,00 

Quantitat 30ml

Exhaurida!

Reservar
Actualment aquest producte està exhaurit, no obstant pots deixar-me el teu mail clicant el botó 'Reservar'. T'avisaré quan tengui la nova collita.

Característiques sensorials

Aspecte visual

Color marró bru amb vetes obscures.

Aroma

Resinós i aromàtic.

Gust

Amarg, típic dels pròpolis, i picant al nas.

Composició

30% de pròpolis i 70% d’alcohol etílic ecològic.

Mètode de recol·lecció

El mètode utilitzat per a la recol·lecció del pròpolis consisteix en l’obertura a la casera d’un espai lateral tancat a l’exterior.

Origen geogràfic

El pròpolis es recol·lecta íntegrament al Paratge Natural de la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. La Serra de Tramuntana recorre al llarg de 90 km la costa nord-est de Mallorca i és un indret d’una gran bellesa paisatgística i enorme valor ambiental on formoses valls s’entremesclen amb terrenys agrests, massissos calcaris, tortuosos torrents i una característica que la fa única: el seu encontre amb la mar mediterrània al llarg de tota la seva extensió.

Origen botànic

La riquesa biogeogràfica de la Serra de Tramuntana, marcada per la presència de la major part d’espècies endèmiques, rares o residuals de l’illa de Mallorca, es basa en les seves peculiaritats ecològiques, geomorfològiques i climàtiques. La vegetació interessant per produir pròpolis són les alzines (Quercus ilex) i pins (Pinus halepensis), a més de plantes arbustives com el xiprell (Erica multiflora), estepa blanca (Cistus albidus) i estepes llimonenques (Cistus monspeliensis), entre altres.
El contingut de polifenols, flavonoides i capacitat antioxidant varia segons el seu origen botànic i es determina mitjançant mètodes espectrofotomètrics, amb els següents resultats: el contingut de polifenols és de 123,9 mgG/g, el contingut de flavonoides és de 37,6 mgQ/g i la capacitat antioxidant és de 1,12 mg/ml.